Τρόποι παραγγελίας

1.Μέσω της ιστοσελίδας μας στο www.ideain.gr 24 ώρες το εικοσιτετράωρο

α) Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες Scratch-off Map, #100Bucketlist, Αλλα προϊόντα που βρίσκονται στο κεντρικό menu, πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

β) Ελέγξετε τα προϊόντα στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στο link „ΚΑΛΑΘΙ“ το οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί „ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ“ για να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας.

γ) Κάντε κλικ στο κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με αντικαταβολή, δηλαδή εξοφλώντας με μετρητά τον υπάλληλο της “ELTA” με την παραλαβή της παραγγελίας σας, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε μέσω PayPal, είτε ακόμα και με μεταφορά χρημάτων σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό του www.ideain.gr.

2. Τηλεφωνικές Παραγγελίες
Μπορείτε να καλέσετε το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών 694-903-58-68, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 18:00 (εκτός αργιών). Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε δίνοντας τον κωδικό προϊόντος που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Προσοχή: τηλεφωνικές παραγγελίες με τρόπο πληρωμής που απαιτεί να κάνετε Login σε υπηρεσίες τραπεζικών ή άλλων αντίστοιχων ιδρυμάτων δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν τηλεφωνικά για λόγους ασφάλειας των συναλλαγών σας. Η επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μπορεί να γίνεται και γραπτώς (μέσω email, Fax κα)